envia'ns la teva opinió: ampa.ripoll@salesians.cat

4 d’abr. 2013

INFORMACIONS VÀRIES i REUNIÓ

Benvolguts, 

Aquest divendres 5 d'abril hi haurà una altre reunió d'AMPA per tal d'organitzar les últimes activitats del calendari escolar d'enguany (la parada de Sant Jordi i la Marxa) 
És per això que ja hem començat a demanar-vos que si teniu llibres per casa que vulgueu fer-nos arribar per tal de vendre'ls per Sant Jordi, els podeu fer arribar a l'escola. 
Per el dia de Sant Jordi, qui pugui donar un cop de mà a la parada de llibres, si us plau, poseu-vos en contacte amb algun membre de la Junta per tal de poder organitzar una graella d'horaris. 
Pel que fa a la Marxa del dia 1 de maig, farà falta pares i mares voluntaris per fer de controls per tal que la marxa funcioni correctament. Podeu posar-vos en contacte amb la Comissió de la marxa a ingridiricard@yahoo.es o bé al telèfon 600 396 576.

També volem informar-vos que aquest diumenge 7 d'abril comença el calendari de la Lliga Infantil de marxes de les escoles de Ripoll. Enguany, des de la Comissió de la Lliga de les 4 marxes, s'ha creat un blog on podreu entrar-hi per tal de veure informacions vàries respecte les marxes i les classificacions de cadascuna. El blog que podeu visitar és: marxesripoll.blogspot.com 

Així mateix, us animem a que us registreu a l'apartat SEGUEIX-NOS per tal de poder rebre puntualment al vostre correu qualsevol informació que anem introduïnt al blog.
Atentament, 

La Junta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada