envia'ns la teva opinió: ampa.ripoll@salesians.cat

29 de nov. 2012

RECORDATORI PER LA INSCRIPCIÓ A CARNESTOLTES



Benvolguts pares i mares,

Us recordem que el plaç per apuntar-vos per al Carnestoltes d’enguany finalitza el 5 de desembre.
Ja sabem que costa decidir amb tant de temps per endavant, però enguany cal que us apunteu aviat, ja que la disfressa enguany serà de roba i cal encarregar-la amb temps. Sentint-ho molt, no podrem acceptar cap altre sol·licitud passat el 5 de desembre.

Tothom que hi vulgui participar necessitarem ens feu arribar la circular omplerta i signada i els diners. Se us anirà informant de les properes trobades.

És necessari que tothom qui es vulgui disfressar per carnestoltes amb l’escola assisteixi a les convocatòries, ja que és la única manera que tot pot rutllar correctament. Properament se us informarà de les convocatòries per començar a treballar en la disfressa.

El preu d’aquest any es de 20€ per persona. Inclou el preu de la disfressa més el material per la carrossa. Aquest import haurà de ser abonat juntament amb el retall de participació a l’escola, abans del 5 de desembre.
Podeu fer els pagaments directament a secretaria (Núria Casaseca) o bé a algun membre de la Comissió.

NO S’ACCEPTARAN INSCRIPCIONS PASSAT EL 5 DE DESEMBRE!!!!!


SI T’HO VOLS PASSAR MOLT BÉ I TENS GANES DE GRESCA, APUNTA-T’HI !!!

Per qualsevol dubte o consulta us podeu posar en contacte amb nosaltres via mail a ampa.ripoll@salesians.cat, o als telèfons:
Eva Sánchez – 617 367 695  -  Íngrid Silva – 600 396 576


Comissió de Carnestoltes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada